Banden service

Uw autobanden zijn belangrijker dan u denkt. Uw banden zijn namelijk het enige contact tussen uw auto en het wegdek. Het wegdek kan droog, nat maar ook bedekt met sneeuw zijn.
Het is daarom aan te raden om uw autobanden regelmatig te laten controleren. Hiervoor bent u te allen tijde welkom in onze werkplaats.
Wij kunnen de bandenspanning en het profiel controleren en de staat van de banden beoordelen.

Remmen

Een goed werkend remsysteem is essentieel voor een veilig weggebruik.
Wij raden u aan om uw remmen met enige regelmaat te laten controleren.

Uitlaten

Als je auto een harder geluid maakt dan normaal kan het zijn dat je uitlaat defect is. Laat deze dan controleren want een uitlaat kan onder het rijden afbreken en schade aan uw eigen of iemands anders zijn auto veroorzaken. Ook kunnen schadelijke uitlaatgassen in uw auto terecht komen. Een uitlaat bestaat uit meerdere delen, het kan zijn dat alleen het vervangen van het defecte deel voldoende is.

Airco service

Een goed werkende airconditioning is een must het gehele jaar door.
Laat daarom minimaal eens per jaar uw airconditioning controleren. Dit om eventuele kostbare reparaties in de toekomst te besparen.

Accu

De accu is een belangrijk systeem van het voertuig laat dan ook elk jaar je accu controleren of deze nog naar behoren werkt. Tijdens de wintermaanden wordt veel van je accu gevraagd, voorkom onaangename verrassingen en laat de wintercheck uitvoeren.

Verlichting

Goed werkende verlichting is erg belangrijk om te zien en om gezien te worden.
Het is dus zaak dat je de autoverlichting goed controleert en ervoor zorgt dat koplampen goed afgesteld staan.
Als een lampje niet werkt laat deze zo snel mogelijk vervangen.

Vloeistoffen

Controleer regelmatig het koelvloeistof niveau en het oliepeil want deze zijn heel belangrijk voor de motor van het voertuig, het kan slijtage en schade voorkomen. Koelvloeistof peilen doe je alleen bij een koude motor, je controleert het aan de hand van de streepjes op het transparante expansievaatje, staat de vloeistof onder het onderste streepje dan moet deze bijgevuld worden het optimale is dat het tussen de twee streepjes in staat.
Olie peilen doe je bij voorkeur alleen als de motor koud is, het olieniveau hoort tussen de twee indicatoren te zitten, zit het eronder dan moet er olie bij.
Zorg dan ook altijd dat je een olie kannetje bij je hebt voor het eventuele bijvullen ervan.

Laswerkzaamheden

U kunt bij ons ook terecht voor laswerkzaamheden b.v. Apk laswerk om uw auto Apk klaar te maken of voor reparatie laswerk.

Tanken

U kunt bij ons ook tanken tegen voordelig tarief. Tevens kunt u in onze shop terecht voor motorolie, ruitenvloeistof etc.